Forårstur maj 2012

 Vores forårsture har altid været meget sociale (det er alle vores ture) med dejligt mad samt godt selskab og meget få fisk. Men i år skulle det være anderledes, Niels har i åre vis fortalt historier om hvor godt fiskevand der var hos ham lige uden for døren hos ham på Mols. Så vi tog ham på ordet og bad ham finde husly til os, han fik sin gode nabo til at låne os sit sommerhus (10 sovepladser)

 Vi ankom fredag og efter en let frokost skulle vi ned og se på Niels strand. Han havde ret, et fantastisk sted med rigtig gode fiske muligheder. Vi havde fisket i en halvtime da Anja tog den første hornfisk, lidt efter fangede Steen og John også fisk men de satte dem ud igen da de var kommet for at få ørreder. Leon fik den første ørred på ca.800 g. der gik rygter på stranden om at den ikke holdt målet, han siger at de bare er misundelige.

Anja fik også en ørred på ca. et kg. og43 cm. og Niels havde to ørreder med da vi gik op. Om lørdagen skulle vi ud til to endnu bedre fiske strande som er meget kendte, men de blæste en halv pelikan fra øst så det var ikke muligt at fiske, det var ellers to fantastiske steder hvor der helt sikkert var masser af fisk.

Vi tog ”hjem” til vores egen strand men her var der lige så meget vind og en utrolig masse tang i vandet, så det var umuligt at fiske. Men fiske skulle vi, så Niels kørte efter orm så vi kunne tage ud på en mole tur.

 Det var en god mole som var bygget til vindmøller og så havde man støbt platforme hvor lystfiskere kunne fiske fra. Vi fik en hel del af de flade og ved 18 tiden kørte vi hjem til den store grill aften.

Søndag var vejret fint igen og Niels havde lige været tidlig på stranden for at tjekke om vi kunne fiske, han kom hjem med en ørred, så inden vi skulle hjem måtte vi ned og prøve engang til, det blev til en del hornfisk.

Niels gik rund og snakkede med os alle og da han stod sammen med John fangede han en ørred, han gik så hen og talte med Leon der fangede han også en ørred på sit gamle grå selvstøbt blink.

John havde på et tidspunkt på fornemmelsen at der var nogen der kikkede på ham, efter at have set rund uden at bemærke noget kikkede han ned i vandet, der stod to pæne ørreder og holdt øje med ham, iflg. John var de meget store, men han kan jo godt have store armbevægelser når det drejer sig om fisk.

Det var nok den bedste forårstur vi har været på indtil nu, vi håber at komme tilbage til næste år, da der stadigvæk er to strander vi ikke har prøvet.

Stor tak til Niels for alt hans arbejde med at have os på besøg på Gjerrild strand