Skrevet af Michael Holme

Largan-Turen   2015

Klubmesterskabet i ferskvand blev i år afholdt oppe i Fiskeringens hus ved Largan elven .Vi var tilmeldt 10 deltagere til turen, men vi fik desværre afbud fra 4 deltagere, lige i sidste øjeblik, ØV ØV.  Så vi blev kun 6 deltagere på klubturen, Steen, John, Jim, Holme, Anja, og Leon.  Håber på at vi næste år bliver lidt flere deltagere, da turen gerne skulle gentages i 2016.  Steen, John, Anja, og Leon drog afsted torsdag eftermiddag, for at være klar til fiskeriet fredag morgen.  Fiskeriet på Largan elven er meget afhængig af, at Elværket s vandsluser er åbne.  Sluserne har åbent på alle hverdage.  John, Steen, Leon og Anja fangede desværre ikke noget første fiskedag fredag. Så alle tog hjem før tid for at hygge sig i huset, med Rødvin, Øl og Snaps. Snapsen var Norsk kryddersnaps som Leon og Anja havde fået fra en god ven i Norge. Steen og John havde købt mad og div. vine ind til turen, så hyggen kun kunne blive en succes.

Fredag aften ankom Jim og Holme. Steen stod for aftensmaden, hvor der var indkøbt til store Hakkebøffer a ca. 400 gr med div. lækkerier og vin ad libitum. 5 kokkehuer til Steen for den fantastiske mad. Jim og Holme havde planlagt, at de ville prøve fiskeriet oppe i søerne ved Hjôrneredssjôn.  De havde booket Fiskeringsbåden til om lørdagen. Lørdag Morgen startede med stort morgenbord med alverdens pålæg og lækkerier. Efter morgenmaden stod det på fisketur, men vorherre havde åbnet for skybrud og regnvejr, så det var kun Jim og Holme der tog afsted.

Vel ankommet oppe ved søerne kiggede vi lige fiskeringsbåden an. Den så fornuftig ud. Så vi kørte op til vildtbutikken og købte vores fiskekort. Så tilbage til båden og søsætte den. Efter et par timers fiskeri i regnvejret var vi blevet godt våde og møre og klar til at tage tomhændet hjem. Men Holme var stædig, så vi tog lige en ekstra tur rundt om den lille ø. Øen ses i baggrunden af billedet. Godt vi tog den beslutning, for pludselig fik vi endelig et hug til Holme, som fik denne flotte Gedde på 1,3 kg, som blev turens eneste fisk.

Så Holme vandt Klubmesterskabet på denne flotte Gedde. (Klik på billedet for at forstørre)

Lørdag aften stod den på Flæskesteg og brune kartofler. Steen var igen mester kokken, der stod for en fantastisk madoplevelse, 5 kokkehuer igen. Til maden blev der serveret den perfekte Vin som alle kan lide; Rødvin ad libitum.

Vel mætte efter aftensmaden stod den på rå hygge med fodbold på Johns Ipad, samt vin og øl. Efter fodboldskampen blev der fortalt en masse røverhistorier.

Søndag morgen stod det igen på det store Morgenbord med masser af pålæg, Æg, Bacon og rundstykker. Efter morgenmaden blev der ryddet op og gjort rent i huset.  Jim og Holme ville lige tage en ekstra fisketur på Largan elven.  Men sluserne var lukket, så der var ingen fisk der bed.

Alle deltagerne tog hjem og lige en smuttur forbi GODIS FLYET, for at snolde. Tak for denne gang, håber at turen bliver gentaget næste år.