På denne side kan du læse lidt om hvordan det gik de 6 bådteams fra Team Ølstykke der var på Vannoya her i 2008. Vi var i alt 12 personer der havde valgt at bruge 14 dage af vores sommerferie på at fiske i Nordnorge. Turen gik ligesom i 2006 til Vannoya Sjöcamp hvor Roald endnu engang var klar til at tage imod en flok tossede danske lystfiskere. Alle både tog turen op igennem Sverige og derfra ind over Kiruna og endeligt til Vannoye. I nedenstående er der lidt rapporter fra de enkelte både - derudover kan du se en masse billeder i galleriet Nordnorge

12 gutter i Nordnorge

Først en beretning fra Anders hos Team Viborg:

10 forrygende fiskedage på Vannoya.
Første uge er gået med inderfjords fiskeri med en enkelt afstikker til det åbne hav, så det trækker gevaldigt i os da vejret igen klare op. Team træsko, Drengerøven, Classic og Viborg, fyldte tankene på bådene og tog turen til Innerbaaren.
Efter en times tid med lidt tamt jig fiskeri sker der lidt, en flynder på 14,5kg en
enkelt genudsætter på ca. 3kg "flot at se en flynder flyve ned i dybet" og lidt
mindre torsk blev det til ved første stop alt taget på helt rød stormjig. Skipper
Viborg søgte efter flere grunde for at få den store flynder, vi stoppede op og bang jeg tog endnu en flynder på lidt over 19 kg, skipper mumlede lidt i det uge lange skægstubbe, han havde stadig en til gode. Jeg blev sendt under dæk for at køle lidtaf efter min fiskerus.

Vi planede videre til andre fiskepladser, mens væltede rundt under dæk og havde lidt svært ved at sove under den sejlads, så jeg stod op hvor Michael havde fundet en god plads med store sej stimer, vi prøvede for sjov skyld med kastegrej med makrelforfang, vi kunne godt mærke at de var lidt store til det grej, Michael fik kæmpet en flot sej op på 7kg største sej endtil nu jublede han og vente sig om, jeg havde skiftet til pirkestang med pirk og gummimark stangen fleksede ned til håndtaget og op kom en torsk på 8kg og en dejlig sej på 11Kg. Ny klub rekord fortalte Michael mig, det viste han, han havde nemmelig den gamle rekord Hmm. Ned under dæk med mig igen...

Det blev til en enkelt flynder mere på 7Kg og en del torsk.
Da tiden nærmede sig hjemad klarede vejret utroligt op, havet var som et spejl at sejle på og solen stod lavt på himlen, Skipper Viborg havde opsnuset en position hvor der var blevet taget en del måler torsk som var på vejen hjem, vi aftalte at tage et enkelt træk, for vi skulle hjem og have grillbøffer samt at fejre at der var blevet fanget en flynder på 50 Kg. men der var så fyldt med godt fiskeri på den plads så vi næsten ikke kunne få nok og med de omgivelser vi stod i kunne man næsten ikke ønske sig mere, det blev til 4 flyndere den ene udsat igen 5 måler torsk største på 17,5Kg min personlig rekord + 4 mure baljer renset torsk , pæne sej som sagt største på 11Kg. en enkelt havkat.

En hel utrolig tur på det åbne vand som jeg sent vil glemme og tak til jer alle 11
mand for en utrolig behagelig og morsom tur i det Nordlige Norge.
Team Viborg:
Anders Nyholm

Turberetning fra Trollanden

Turen til Vannøy 2008 var helt fantastisk. Vi var 6 både (Team Ølstykke),
som tog turen til Nordnorge .Vi fiskede i alt 10 dage. Vejret var lidt
blandet. Den ene dag var det sommer, næste dag var det efterår med regn og
tåge. Trollanden med Michael og Frank fik i alt 17 Helleflyndere, hvor 6
stk. lå over 10 kg. Til Havs (Innererbåren) fik vi 5 Torsk over de 10 kg,
hvor den største lå på 17,50kg . Største Helleflynder blev fanget inde i
fjorden, den lå på 50,5 kg fanget af Michael. Han fik fisken på trolling,
hvilket vi fangede de fleste Helleflyndere på -  helt nede ved bunden ca. 2
meter over.  Bedste dag gav os 9 Helleflyndere ,hvor 2 stk. var over 10 kg .
Den dag fik Frank endelig en fisk over de 10 kg, og endelig fik han hul på
bylden, for den første uge havde Frank ikke fanget noget, der var værd at
skrive om.

Vi fangede fiskene med Wobler (Rappala) Guld/sort 18 cm .  De
største Helleflyndere blev taget oppe i vandet, på Orange Wobler 18 cm
(Rappala) , ca 30 fod over bunden. Alle vores Helleflyndere blev fanget på
forskellige grunde inde i fjorden.

Turen går igen til Vannøy Sjøcamp  i 2010 , Vi håber at se nye bådteam´s / medlemmer til turen i 2010. Vi har klubaften hver torsdag kl 19 på Skenkelsø Mølle (Ølstykke)